CONTACT

Emma Koo -blogin tällä puolen istuu 19-vuotias lukiolaistyttö, jonka arki täyttyy töistä, kavereista, muodista, valokuvaamisesta ja muista blogeista. Tätä kyseistä blogia on tullut kirjoitettua jo reilut viisi vuotta aina 2013 helmikuusta lähtien - blogi on toiminut kasvun paikkana, oman luovuuden toteuttamisalustana ja antanut tilaa olla ihan oma itseni. Bloggaamista oon harrastanut jo kauemmin, ensimmäisen blogini perustin vuonna 2012 ja edelleen rakastan tätä hommaa kuin ensimmäisinä päivinä.

Blogin avulla oon löytänyt oman kiinnostuksen kohteeni muotia ja vaatteita kohtaan, ja olen oppinut tuomaan persoonallisuuttani esille pukeutumisessa. Vaikka myönnän altistuneeni trendibuumeihin, yritän aina erottua joukosta tavalla tai toisella. Tykkään myös tuunata vaatteita ja varmaan puolet vaatekaappini sisällöstä on lähtöisin kirpputoreilta - joissa kiereskelyä rakastan Näiden avulla oon myös löytänyt koulun, jonne haluan opiskelemaan, alan, josta haluaisin oppia enemmän ja saanut todeta löytäneeni sen oman juttuni.

Aloitin valokuvaamisen hieman ennen blogin perustamista saadessani ihka ensimmäisen järjestelmäkamerani - siitä se sitten lähti. Aluksi pysyttelin visusti kameran takana, mutta tän harrastuksen edetessä uskaltauduin antamaan ohjat myös muille ja seisomaan kameran edessä. Näin opin tekemään sitä omaa juttua, tuomaan esille mun parhaat sekä huonot puolet, hyväksymään kritiikin ja sen, ettei aina miellytä jokaista - julkisesti esillä ollessa sitä on kasvanut vahvemmaksi ihmiseksi, enkä olisi tässä ellen olisi joskus tarttunut kameraan ja opetellut html-koodeja omanlaiseni blogin muokkaamiseksi.

Matka jatkuu joka päivä, tuon blogissa esille omaa arkeani, omaa tyyliäni, ruokajuttuja, diy-projekteja ja pyrin purkamaan tänne kaiken luovuuden rippeet. Blogin lisäksi mut löytää myös Instagramista, Facebookista, Pinterestistä ja Bloglovinista.

Ota yhteyttä emmacharlottakarki@gmail.com
collage4