19. toukokuuta 2018

♥♥♥ JUST NYT

details
Podcastit - Siinä, missä Suomipopin Aamulypsyn kuuntelu on nykyään rutiini, oon myös löytänyt podcastit. Tällä hetkellä lemppareita on bloggaajien Mariannan, Elisan ja Saran podcast Yksillä (Supla), sekä Lindan ja Alexan podcast Nonsense (Iphonen podcasts-sovellus). 

Aurinkoterassi - Meijän uusi terassi, josta kerroinkin muutama postaus takaperin, on ihan ykköspaikka sarjojen katsomiselle, auringonotolle, fiilistelylle, postausten kirjoittamiselle ja vaikka aamupalalle.
room
MM-kisat - Kun jääkiekko sujuu Leijonilta, sujuu myös mun kommentointi, joka nykyään on jo ihan vitsin aihe. Uskokaa tai älkää, oon myös innoissani jalkapallon MM-kisoista! Tulosten arvailujen, jännityksen ja kannustamisen täyteinen kesä tulossa :D

Työt - Nyt, kun lukio on loppu, on myös ihan uus asenne ja motivaatio töissä. Vaikka takaraivossa kolkuttelee tuleva ura ja koulutus ja toiset työpaikat, oon tällä hetkellä ihan tyytyväinen. Tekemistä kuitenkin riittää, rahaa saa säästöön eikä aika käy pitkäksi, kun kaikki muutkin painaa duunia!
roomdetail
Blogi - Motivaatio myös bloggaamiseen on huipussaan ja tälläkin hetkellä luonnoksissa komeilee kolme valmiiksi kirjoitettua postausta. Pidetään peukkuja, että tää kestää, ja että muistan kantaa kameraa (tai vaihtoehtona kaivaa kännykän kameran esiin) aina mahdollisuuden tullen. 

Kesä - ihanaihana kesä ja sen mukana tuomat ruskettuneet sääret on ehkä parasta, mitä tiiän. Lisäksi rannat, terdet + viini, kesävaatteet, ulkona syöminen, kirkkaat aamut ja illat, pisamat... Näitä riittäisi :D

Ihanaa viikonloppua ♥

2 kommenttia :

  1. Podcastit ovat ihan mahtavaa vaihtelua videoille ja blogeille! Mä oon kuunnellu Pyjamabileitä sekä Janne Naakan ja Valtteri Sanbergin Olohuonetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei näistä en ookkaan kuullut! pitää tsekata samantien :D !!

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥