26. toukokuuta 2018

7 SYNTIÄNI

Mä oon aina vähän karttanut postaushaasteita, enkä hirveen innolla niitä muista blogeista luekaan. Toisaalta joskus haasteet on hyvä tapa kertoa itsestään asioita, joita lukijat eivät välttämättä vielä tiedä - joten annetaan mahdollisuus. Jos luette ahkerasti muitakin suomalaisia blogeja, ootte varmasti törmänneet 7 syntiäni -postauksiin, joka mun mielestä olisi hauska toteuttaa. :)
danielwellington
Herkuttelusyntini - Oon todella perso makealle, mutta etenkin karkeille. Mut voi usein löytää Filmtownista (parhaat irttarit ikinä!!), jonne usein suuntaan joko piristääkseni itseäni tai koska haluan nauttia esimerkiksi jostain Netflix-sarjasta irttaripussin kanssa :D Lisäksi en osaa pitää kiinni karkkipäivistä vaan annan itselleni luvan herkutella silloin tällöin. 

Ihonhoitosyntini - Mä en siedä valkopäitä. Mulla on kaamea tarve saada valkopäät puristettua samantien pois, mikä usein johtaa myös esimerkiksi mustapäiden tai muiden epäpuhtauksien nyppäilyyn. Seuraavana päivänä kasvoissa näkyykin jo enemmän epäpuhtauksia ja puhjenneita finnejä. Pitää päästä tästä eroon!
room
Siivoussyntini - Mun huoneessa on seinällä hylly, joka tällä hetkellä riippuu sänkyni ylipuolella. Pidän siinä muutamia juttuja, jotka olisi ihan helppo siirtää pölyjen pyyhkimisen tieltä - mutta ei. En muista milloin viimeksi oisin siitä pölyt pyyhkinyt, koska se on kuitenkin korkeudella, ettei kyseinen sotku näy mihinkään. Ennen lakkiaisia voisi tarttua rättiin... :D

Hiussyntini - Käyn ihan kamalan harvoin kampaajalla. Paitsi just eilen marssin hiustenleikkuuseen ja värjäykseen, mutta latvojen ja yleisen hyvinvoinnin kannalta voisi olla ihan fiksua vierailla siellä useammin kuin kerran kaksi vuodessa. Lisäksi skippaan (unohdan) hiusmaskit, vaikka erilaisia purkkeja ja purnukoita odottaa nytkin kylppärin kaapissa. 
breakkie
Ystävyyssyntini - Oon älyttömän huono pitämään yhteyttä vähänkin kaukaisempiin kavereihin ja tapaamisetkin järjestyy usein toisen toimesta. En tiedä, mikä siinä on, mutta on tosi vaikeaa häiritä muita ja kysyä koska nähdään. Toinen synti on ehdottomasti mun ujous tutustumistilanteissa; en itse uskalla mennä tuntemattomille tai puolitutuille juttelemaan, mutta jos he aloittavat keskustelun, niin mun ujoudesta ei näytä olevan tietoakaan. 

Parisuhdesyntini - En oo yhtään romanttinen. Toisaalta tää ei ole edes synti, koska ihmiset on erilaisia, mutta romanttisuus on aina näyttäytynyt mulle vähän vastenmielisenä. Oon kuitenkin ruvennut arvostaa romanttisia juttuja, kunhan ne eivät ole ällönkliseisiä. 
danielwellington
Pukeutumissyntini - Käytän liikaa samoja vaatteita, vaikka mun tekisi mieli pukeutua paljon monipuolisemmin. Syyksi uskottelen rahapulan, vaikka ainahan sitä voisi olla fashionista pienemmälläkin budjetilla. 
enjoying
Onko teillä samoja juttuja vai minkälaisia syntejä teiltä löytyy? :)

6 kommenttia :

 1. Samaistun niin paljon tohon ystävyyssyntiin! Mulla on ihan sama ongelma. Onneksi siihen on kaikki jo tottunut...

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. helpottavan kuulosta, etten ole ainoa! <3 mullakin kaverit onneks tietävät tän jo eivätkä ihmettele mun hiljaisuutta :D

   Poista
 2. Haha, mullakin on vähän toi sama homma etten ole kovin romanttinen itse! :D Tää postausidea on kyllä tosi hauska ja erilainen ja sustakin sai uutta tietoa tän avulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvasin, että joku ei-romanttinen kaima löytyy!! ja oon samaa mieltä, nää on vaikuttanut hauskalta muissakin blogeissa niin oli kiva myös toteuttaa itse - vaikka oli jotenkin ihmeen vaikea keksiä jotain mielenkiintoisia syntejä :)

   Poista
 3. En oo ikinä seurustellut, mutta jotenkin musta tuntuu että pystyn samaistumaan tuohon parisuhdesyntiin :D Oon myös tosi pyyhkimään pölyjä, oli se sitten mistä tahansa, joten tässä pitäisi kyllä petrata ja paljon :D

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta tuntui että mun epäromanttisuus oli pieni este muihin suhteisiin kunnes vastaan tuli yhtä epäromanttinen ihminen ja jotenkin se vaan toimii! :) haha pölyjen pyyhkiminen on musta jotenkin tosi vastenmielistä, vaikka eihän sellainen sutiminen kauaa edes veisi

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥