8. elokuuta 2017

READY FOR SCHOOL (or not)

Niin, sitä ollaan enemmän tai vähemmän valmistuneita kouluun, ja kyseinen h-hetki alkaa pikkuhiljaa lähestymään. Torstai tosin on täällä ihan justiinsa, aika menee niin nopeasti. Toisilla alkaa koulu vasta myöhemmin (lucky you!!) ja toisilla on voinut se jo alkaa (tsemppiä!). Tsemppiä myös meille, joilla se alkaa nyt 10.päivä!
back2school
school
En voi sanoa, ettenkö olisi vähääkään innostunut, koska kyllähän mulle rutiinit kelpaa, kiva myös nähdä tuttuja kavereita, joiden kanssa yhteys on pysynyt kesällä vain instagramin tai snapchatin välityksellä. Tykkään myös, että viikonloput (ja perjantai) saavat taas sen tutun merkityksen ja pääsee muutenkin rytmittämään taas arkea sillä mun osaamallani tavalla. Don't get me wrong, kesä on ollut ihanaa ja tarpeellinen tulevaa ajatellen, rusketus kelpaa mulle aina, samoin lämpö ja kesävaatteet, mökkeily sun muut. Mutta vaikka oonkin rauhallinen - miltei laiska - sielu, jos niin voi sanoa, haluan jonkinlaisen linjan tai selkärangan omaan arkeeni. 
readyforschool
schoolsupplies schoolstuff
Nyt on siis aivan uudet vihot sekä kynät odottamassa, sain hankittua ensimmäisen jakson kirjat muutamaa lukuunottamatta ja taidan olla muutenkin vähän valmiimpi kouluun. Täytyy yrittää ylläpitää vaan positiivinen ajattelutapa, tää tulee kuitenkin olemaan viimeinen vuosi ja tekemistä täynnä. 

Voisin haastaa teidätkin löytämään jotain positiivista koulujen alusta, jotta arki sulautuu teidän omaan elämään ihan huomaamatta ;) Tsemppiä jokaiselle kouluun ja opiskeluun, kaikki alkaa taas puhtaalta pöydältä ja uudet aluthan tarkottaa taas freshimpää fiilistä ja uusia valintoja

4 kommenttia :

 1. Nuo vihot on niin söpön väriset! Tosi kannustava postaus. Tämän innoittamana voisinkin listata hyviä asioita arkeen paluusta, niitä kun en ole vielä löytänyt tai edes miettinyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. myönnän, että oon parin päivän sisällä ollut tosi negatiivinen ja itseäni ärsytti se - kokeilin siis vähän vastakkaispsykologiaa, koska miksi aikaa pitäisi tuhlata koulujen alun voivotteluun, kun se on ihan uus mahdollisuus aloittaa alusta :) positiivisuus kunniaan!

   Poista
 2. Anonyymi8/8/17 22:18

  Tsempit koulun alkuun ..sinulla alkaa tärkeä vuosi lukiossa ja varmasti raskas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 tärkeä, raskas mutta varmasti ikimuistoinen! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥