4. toukokuuta 2017

ROUND LIGHT MAKEUP MIRROR

Rakastan meikata luonnonvalossa, nähdä heti, miltä meikki näyttää ovesta ulos astuessa. Talvisin tää on hirveä taakka, kun valoa ei millään meinaa olla (aamuisin nyt ei ollenkaan) ja sitä tulee meikattua kellertävissä valoissa. Paitsi nyt loppuu sen kanssa painiminen...
roundlightmirror makeupstand
Hullujen päivien löytö - Beuerin valaistu meikkipeili Vinkkasin tästä äidille ja heti seuraavana päivänä tää odottaa mua sängyllä, kun pääsin kotiin. Välittömästi piti saada testaukseen, mutta todellisen toimivuuden pystyin testaamaan vasta illalla. Niin eli siis toimii! Vaikka peili on aika pienehkö, toi valaisee todella hyvin ja on just kivan kokoinen mun meikkipöydälle. Bye bye hämärien aamujen ongelmat, welcome flawless makeup look!
mirror roundlight

6 kommenttia :

 1. Oi kuinka ihana peili, tuo olisi aivan mahtava! On ärsyttävää meikata juurikin niissä kellertävissä valoissa. Ihana teko äidiltäsi tuollainen yllätyslahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää vei meikin ihan uudelle tasolle, kylmän valon ansiosta näkee pienetkin virheet tosi helposti ja ne on helppo korjata :D ja totta, äiti osaa aina piristää pienillä jutuilla <3

   Poista
 2. Voi kunpa saisin itekin tollasen peilin, koska tarvetta kyllä olis! :D Pitääpäs kattoa jos netistä pystyis tilaamaan jonkun samantyyppisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon nähny tällasia (tosin aika hintavia) monessa paikkaa, uskon sun löytävän yhden aika nopeastikin :) jos ei muuta niin luulisi esimerkiksi verkkokauppa.comin myyvän tällasia!

   Poista
 3. Vitsi miten siisti tommonen peili! Varmasti auttaa talven pimeydessä ja illan hämärässä meikatessa. Kiva yllätys sinun äidiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensi talvena tän teho nähdään kunnolla, mutta kyllä sen eron huomaa kun on vähän hämärääkin! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥