5. maaliskuuta 2017

MUSTARD SKIRT

Niin se keltainen sitten vain ilmestyi mun vaatekaappiin - ja vielä vaatekappaleessa, jota en ollut edes ajatellut: hameessa. Täydellinen yksilö niin arkeen kuin juhlaankin, vuodenajasta toiseen toimiva ja just eikä melkein sopiva - niin ja maksoi kuusi euroa BikBokin aleista, ei paha, ei yhtään!
outfit fashion me
Käytän hameita harmillisen vähän, mutta tänä talvena oon ollut niistä taas vähän kiinnostuneempi. Tän sinaappisen hameen myötä innostus värikkäistä hameista on kuitenkin noussut, ja totta puhuakseni mun mielessä kerkes o pyörähtämään värikkäiden hameiden kokoelma, jotka toimisivat katseenvangitsijoina aina asuissa. Se olisi kuin kaks kärpästä yhdellä iskulla: väriä vaatekaappiin ja hameiden lisääntyminen omassa pukeutumisessa. 
mustard style yellowskirt ootd
Ennen saatoin tuntea itseni tosi epämukavaksi hameessa (etenkin koulussa ollessa), mutta viime maanantaina tää asu päälläni mulla oli ihmeellisen itsevarma olo! Plus sain hameesta kehuja, joten peukut pystyyn, tää oli hyvä ostos

Mitäs pidätte hameesta? :)

4 kommenttia :

 1. Ihana asu ja hame!♡

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana & edullinen löytö tuo hame! ♥ Mä ostin pari viikkoa sitten cubukselta elämäni ensimmäisen hameen alesta, saa nähä opinko käyttään sitä! Mekkoja tulee kyllä kesällä pidettyä, mutta hameita en oo koskaan oppinut käyttää, toivotaan että ny mieli muuttuis (:

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin on hameiden kanssa vähän sellaisia on/off-kausia, onneksi en oo edellisiä vielä heittänyt pois, jos vaikka innostuisi käyttämään :) kiitos!!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥