20. helmikuuta 2017

BOOKS 4X

Ihanaa uutta viikkoa - ja lomaa niille, joilla se tällä hetkellä on Talviloma ja taivaalta sataa räntää lunta, aikamoinen sattuma, haha. En valita, oli ihan virkistävää käydä ulkona, kun kengissä narisi lumi eikä hiekka, luontokaan ei näytä ihan yhtä harmaalta. Tää viikko on kuitenkin pyhitetty rentoilulle, lukuunottamatta paria koulujuttua, jotka haluun hoitaa tässä pois alta. 
  Kuitenkin, taisin ottaa tän vuoden kirjan-luku-tavoitteen hieman liiankin kirjaimellisesti, mutta kyseinen lupaus + Suomalaisen pokkaritarjous tarkoittaa vaan yhtä asiaa - uusia kirjoja!!
more books sophie kinsella books
En omista näin paljon kirjoja yhdeltä kirjailijalta, mutta kerran kun hullaantuu niin luetaan nyt sitten ne kaikki. Sophie Kinsellaan tulee varmasti kyllästyminen jossain vaiheessa (tosin toivon että ei, haha). Tällä hetkellä luen tuota Himoshoppaaja tähtien tiellä - taidan samaistua kirjan Beckyyn kyllä miltei sataprosenttisesti, olkoon se sitten huono tai hyvä asia :D Mukaan lähti myös Himoshoppaaja vierailla mailla.
bridget jones
Sain ensimmäisen Bridget Jones -kirjani pari vuotta sitten joululahjaksi - ja vaikka se kertoikin keski-ikäisestä Bridgetistä lapsineen, oli lukukokemus kyllä yksi parhaista! Niimpä ajattelin, ettei Bridget pettäisi tässä Elämäni sinkkuna -kirjassakaan. 
sophie kinsella
Lisää Kinsellaa ja Himoshoppaajaa Himoshoppaajan salaiset unelmat -kirjassa. Ootan tän lukemista ihan innolla, kun tykkään älyttömästi tähän perustuvasta leffastakin. 
books
Lukeminen ei tyssää seuraavaksi ainakaan kirjojen puutteeseen, siitä voi olla varma! :D

Luetteko te paljon kirjoja? Heittäkää jotain lempparikirjailijoitanne, joiden kirjoja kannattaisi tsekata :)

4 kommenttia :

 1. Ite en oo lukenut sitten yläasteen jälkeen yhtäkään kirjaa kokonaan :D Joskus aikoinaan harry potterit tuli luettua, mutta siitä nyt on jo aikaa :) Pitäis kyl ryhdistäytyä ja hakea vaiks kirjastosta joku kirja että pääsis lukemaan!! Nykyään tulee katottua ihan liikaa vaan telkkaria ja erilaisia sarjoja :D

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on vähän sama ongelma sarjojen kanssa, mutta oon yrittänyt löytää tasapainon niitten välillä :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kirjoja! Kinsellalta olen lukenut yhden kirjan, Soitellaan soitellaan, ja se oli ainakin hyvä lukukokemus :) Itse luen paljon kirjoja ja suosittelisin ainakin DIMILY-sarjaa.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei en ookkaan tosta ennen kuullut, kiitos vinkistä :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥