20. joulukuuta 2016

AIKAINEN JOULULAHJA

Muutama päivä vielä koulua, sitten päästään vihdoin ansaitulle joululomalle - tätä on ootettu jo elokuusta, haha. Koulujutuissa jos kerkeisi kirimään sen verran, että ei tarvitse lomalla ruveta niistä huolehtimaan, mulla kun on muutenkin paljon suunnitelmia lomalle. 
  Vaikka jouluaattoon onkin vielä hetki aikaa, oon päässyt jo testailemaan ensimmäistä joululahjaani - uutta sänkyä! Kun noin kymmenen vuotta viettää 80cm leveessä sängyssä, niin tämä 120cm tuntui ensimmäisenä yönä jopa liian isolta. Mutta pakko myöntää, I love it Tän piti tosin tulla vasta joulun jälkeen, mutta kiitos Sotkan täysien varastojen, saatiin tää jo viime viikonloppuna kotiin. 
neww bed love
Haha, en suinkaan ole ainoa, joka rakastui sänkyyn... Huonekin sai samalla pienen muodonmuutoksen, mutta tuun varmaan pyörittelemään tätä vielä kertaalleen - en oo ihan 100% tyytyväinen. Niin, ja ostoslistalle lisäsin muutamat sisustustyynyt, noi nykyiset ei enää tän sängyn kanssa riitä. 
bed2 new bedd
+ Oon tottunut tekemään läksyjä sängyllä, joten vihdoinkin mulla on tilaa myös sille - eipähän itse tarvitse istua lattialla, niinkuin ennen tein. :D Hyviä puolia siis löytyy runsaasti, tosin kuka nyt isosta sängystä valittaisi.. Not me!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥