20. lokakuuta 2016

FALL BREAK

Syysloman piti tarkoittaa blogiin paneutumista ja postauksien suunnittelua sekä toteuttamista. Noh, toisin kävi enkä ole koneen ääressä sen kummemmin aikaa viettänyt. Ehkä kerrankin näin päin, päivät on olleet tapahtumantäyteisiä eikä päivää totaalliselle rentoutumiselle näy vieläkään. 
goodmorning
Tiistai-aamu näytti tältä: aamiainen pitkän kaavan kautta, lettuja taas pitkästä aikaa (välissä banaania, mansikoita ja mustikoita ). Sen lisäksi oon aivan koukuttunut paljon hypetettyyn The 100 -sarjaan, eilen starttasikin kakkoskausi. Tässä ollaankin kaipailtu sellaisia vielä-yksi-jakso-sarjoja, ja tämä on kyllä just sellainen. Tulispa kolmoskausikin pian...
fuzzywinter
Vaikka joulu ei ihan vielä häämötäkkään, täytyy pörrösukkia hankkia jo kylmien öiden varalle. Enkä kyllä pistäisi pahakseni, jos joulupukki toisi muutamat pehmeät parit lisää sitten jouluaattona... 
breakfast
Loma lähti käyntiin töissä, jonne suuntaan vielä tänäänkin. Sen lisäksi olin Vivianin seurana etsimässä sitä oikeaa eli wanhojen mekkoa. Omani onkin jo tulossa, en malta odottaa, että saan laittaa sen päälleni!!
  Tiistai-iltana lähdettiin ihan extempore leffaan äidin ja tädin kanssa katsomaan Bridget Jones's baby. Pakko myöntää, että osui ja upposi niin kuin muutkin Bridget Jones -leffat ja -kirjat, mutta kyllä ne vanhat vie voiton mennen tullen. 
fuzzysocks
Eilisen vietin Porvoossa äidin kanssa, kiertelemässä ja katselemassa. Joulujuttuja näkyi kaikkialla, oltaisiin voitu jo ostaa koti täyteen punaisia kynttilöitä ja tyynyliinoja, mutta vielä ne jäi Porvoon ihaniin, pieniin liikkeisiin. Ilma oli kirpeän viileä, mutta aurinkoinen, joten ihan täydellinen päivä viettää lempikaupungissani.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥