17. syyskuuta 2016

UUSIA JUTTUJA

Muistatteko, kun sanoin, että syksyiselle kauppojen kiertely -reissulle voisi pikku hiljaa hilata itseään? Noh, ei siinä kauaa mennyt, kun löysin itseni Helsingistä. Koulun ja yhden dokumenttielokuvan takiahan mä siellä olin, joten otin tilaisuuden hyväkseni ja kävin äkkiä kiertämässä uutuudet läpi. Tyhjin käsin ei lähdetty (tälläkään kertaa). Tässä samalla on hyvä esitellä myös parit heinäkuussa tehdyt kirppislöydöt.
pink
Mummin käyttämättömät, puuterin pinkit nahkahanskat kaipasivat huivia niiden rinnalle - joten suuntasin suoraan Cubukseen, koska tiesin huivin löytyvän sieltä. Nyt odottelemaan lunta ja pakkasia (mutta toivotaan, ettei ne nyt ihan vielä tule...)
boots
Ehkä kaikkien aikojen paras kirppislöytö! Yks päivä tulin aamuvuorosta kotiin, kun päätin käväistä siinä matkan varrella olleella kirpparilla ja sattumalta kannoin maailman mukavimmat, täsmälleen oikeankokoiset eikä edes hinnalla pilatut nilkkurit kotiin. 
highneck
Vanha harmaa highneck-paita lensi suoraan roskiin, viimeksi kun kävin vaatehuonettani läpi. Se nukkaantui tosi rumasti (ja todella nopeasti, en käyttänyt paitaa kuin muutaman kuukauden), joten oli uuden aika ja sellainen löytyi Cubukselta. Tää istuukin paremmin kuin se edellinen...
hoeheels2
hoeheels
Sama kirppisreissu, sama pöytä ja toiset kengät - check! Rakastuin näihin ensisilmäyksellä, ja vaikka käyttöä vähän epäilinkin, oli pakko ottaa mukaan. Nää vilahtikin Instagramin (@emmmakarki) puolella just vähän aikaa sitten. 
jeans
Farkkuja ei voi koskaan olla liikaa - ainakaan, kun on just heittänyt parit pihalle. Joten täydennys tuli tarpeeseen. Ihastuin näihin Zaran Curve-malleihin, joten nappasin ihan kaksin kappalein. Ehkä yhdet parhaimmista farkuista pitkään aikaan
blouse
Voiko tuotetta sanoa herätysostokseksi, jos näät sen, meet sovittamaan muita tuotteita ja palaat kuitenkin hakemaan sen, sen kummempia miettimättä? Tälle Zaran kauluspaidalle tapahtui just näin, ihastuin sen takapuolen peittävään pituuteen ja rentoon malliin. En kadu!
heels2heels
Kolmannet kengät - ja kyllä, siltä samaiselta kirppisreissulta (kannatti piipahtaa väsyttävän aamuvuoron jälkeen, haha). Oon ihastunut v-kärkisiin kenkiin, eikä nää tehnyt poikkeusta. ♥ 
babyblue blueblouse
Ylistysvaroitus: maailman mukavin, pehmein ja istuvin kauluspaita ikinä!! Ja vielä klassisen baby bluena, ei Mango todellakaan pettänyt tälläkään kertaa. 
gracias por nothing
Haha, paita, jossa teksti espanjaksi - EN VOINUT VASTUSTAA! :D Tää löyty Mangosta, ehkä nyt on harmaita t-paitoja ihan tarpeeksi...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥