5. syyskuuta 2016

MORE RANDOMS FROM CRETE

Ootteko tekin jo nähneet kuinka ruska on saapunut puiden lehtiin?! Oon tästä ihan fiiliksissä, vaikka pieni kaipuu on jo tullut niitä kivoja helteitä, kun aamuisin pärjäsi ilman takkia. Sunnuntai oli koko päivän sellanen haluan-olla-ulkona-fiilis, kun aurinko paistoi (ja jopa lämmitti), mutta tuuli oli jo ihanan viileä. Samasta nautin jo perjantainakin, kun pyörin Helsingin suunnalla, siitä lisää myöhemmin ostospostauksen muodossa. Elämän pieniä iloja, mutta nehän on niitä merkittävämpiä. Viikonloppuna tosin univaje kertyi, kun oon nyt kolme viimestä yötä nähnyt todella abstraktisia unia, joissa ei ole mitään järkeä - liekö se sitten varoitus tulevasta flunssasta vai onko elämä ollut vaan niin vuoristorataa, että se kaikki purkautuu unien muodossa? Ken tietää, mutta tästä väsymyksestä huolimatta oli ihmeen kiva maanantai. Päivää paransi Kreeta-kuvien läpikäyminen, ikävä tonne
_MG_0964
Ulkomaiden huonoin puoli on ehdottomasti kaikki kulkukoirat ja -kissat, koiria oli meidän hotellialueella ihan sairaan monia. Jokaisen olisin voinut adopotoida, ne oli niin suloisia ja raukkoja... Ei sillä, etteikö näitä olisi Suomessakin, mutta ulkomailla niitä vaan väkisin näkee joka päivä.
_MG_1080 _MG_0969 _MG_0968
Meidän hotelli Lotus: kympin arvoinen huoneistohotelli! Lentokenttäkuljetus kesti suunnilleen puolisen tuntia, tää on varmaan kotoisin hotelli, jossa oon ollut ja henkilökunta on sairaan ystävällistä! Aamupalamahdollisuuttahan ei tässä ollut, mutta kaksi isoa ruokakauppaa on kirjaimellisesti nurkan takana: Lidl ja In.ka. Tuoreesta leivästä ei ollut meidän aamupaloilla puutetta, kun vanhemmat lähtivät suosiolla ennen meidän heräämistä ostamaan kaikkea tarpeellista. Mitäs muuta, allasalue oli ihana, allasbaarin nuoren naisen kanssa kerkesi kahdessa viikossa jo tutustumaan (lisäksi hän melkein jo oppi meidän juomatilauksen ulkoa, haha).
_MG_1039
Suosittelen tätä Agust -nimistä kahvila/urheilubaaria yhtä paljon kuin meidän hotellia!! Edellisellä Kreeta reissulla löydettiin tää matkalla Plataniakseen päin (tää tulee vastaan Agia Marinan minigolf-radan jälkeen), ja rakastuttiin päätä pahkaa näihin vohveleihin, joten tälläkin reissulla tonne täytyi päästä. Jälleen kerran: sairaan hyvää
_MG_1129
Oon tainnutkin mainita jo neljästä poukamasta ja niiden rannoista Agii Apostolissa, mutta pakko vielä hehkuttaa. Jokainen ranta oli omalla tavallaan ihanan rauhallinen, koska ihmiset levittäytyivät sinne sun tänne - aurinkotuoleja oli aina vapaana eikä missään vaiheessa tullut minkäänlaisen tungoksen tunnetta. Plussaa siitä, koska itse ainakin tykkään olla rannalla rauhassa ilman, että hiekkaa lentää kasvoihin toisten kävellessä ohi (nimimerkillä näin on käynyt aina edellisillä reissuilla..)
_MG_1044
Kattokaa nyt tätä allasaluetta!! Ikävä tonne
_MG_1053 _MG_1158
Auringonoton jälkeen pysyttiin pari tuntia oman huoneen rauhassa, valmistauduttiin iltaan ja nukuttiin. Tai no, mä en nukkunut vaan linnottauduin parvekkeelle lukemaan ja syömään tätä sikahyvää tummaa suklaata, jota löysin yks päivä kaupasta. Ton 600 sivuisen kirjankin luin viikossa, hups!
_MG_1064 _MG_1078
Lisää koiria!!!
_MG_1128

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥