21. heinäkuuta 2016

LOVELY CHANIA

Warning! Ensiksi, lisää reissupostauksia, ja toiseksi, kaamea kuvapläjäys. Käytiin Hanian suunnalla shoppailemassa, kiertelemässä, syömässä ja vaan kattelemassa kahtena päivänä - se riitti näkemään paikat suurimmaksi osaksi. Shoppailujen osalta kadut olivat tosi Helsinkimäisiä, mutta arkkitehtuuri... En yleensä kiinnitä huomiota rakennuksiin, mutta Kreeta on aina ollut paikka, jossa silmä lepää tässä välimerellisessä maisemassa. Saman vaikutukset huomasin myös Espanjan reissuilla, se on ihanasti niin erilainen kuin skandinaavinen, yksinkertainen arkkitehtuuri.
flowers chania9
Ihastuin palavasti tähän maisemaan - Hanian satama auringonlaskun aikaan. Ja trust me, varmaan puolet tän postauksen kuvista on otettu satamakadun varrelta, haha.
chania3 chania11 chania6
En ollut suinkaan ainoa, joka tykkäsi maisemasta. Päädyttiin keskelle - tai no, seurattiin sivusta - hääparin kuvauksia, joita itse olisin voinut jäädä tuijottamaan pidemmäksikin aikaan. Voin kuvitella, kuinka kauniita kyseisistä kuvista tuli!
chania14 oysho
Yksi lempikaduista - Oysho, Tally Weilj, Macin piste, Jennyfer, Stradivarius, Zara, Pull&Bear ja Bershka... Kyllä, kiitos ♥ Kukkarolle teki ton kadun ohittaminen tiukkaa, haha.
chania4
Pikkukadut osoittautui turistittomiksi, ja näin niitä oli just ihana kuvailla. Olisi varmaan pitänyt pistää ittensä ihan hukuksiin noihin sokkeloihin, nimittäin joka katu oli aivan yhtä kaunis.
chania chania8 stradivarius
Shoppailua tiedossa, joten päälle päätyi mahdollisimman helpot ja yksinkertaiset vaatteet. Näistä tulossa vielä kunnon asukuvia...
goodysburger2 goodysburger
Syömään päädyttiin burgerimestaan nimeltä Goody's Burger - muiden tapauksessa pettymys, mutta mun kanawrapit osoittautui ihan hyviksi. Tätä mainostettiin aina fudiksen EM-kisojen erätaukojen välissä, ja kun viimein kyseinen rafla nähtiin, päädyttiin sinne myös syömään. Plussaa kyllä tunnelmasta, näytti kivemmalta paikalta, kuin mitä rafla antoi odottaa. 
chania7
Tää majakkamaisema päätyi kuvattavaksi varmaan 20 kertaa - parhain päätyy lopulta teetettynä tätini seinälle. Ihan hyvä idea, voisi varmaan itsekin duunata näillä kuvilla jotain... 
flowers2 stradivarius3 chania10 chania2 tallyweijl chania5 chania13
Sellasta tällä kertaa, eikä nää vieläkään lopu... Kestättekö vielä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥