19. maaliskuuta 2016

REGAL FROM UR&PENN

Kuten jotkut teistä saattavatkin tietää, rakastan kelloja yli kaiken! En enää käytä sen ihmeempiä käsikoruja, vaan yleensä mulla roikkuu ranteessa kultainen tai hopeinen kello. Muitakaan koruja en hirveästi käytä, vaikka niitä löytyykin ihan tilanpuutteeksi saakka. Noh, yksi perheenjäsen tähän kokoelmaan nyt kuitenkin täytyi saada mahtumaan...
urandpenn watch2
Sain joululahjaksi lahjakortin Ur&Penniin, jonka koruja oon kuolannut monen monta vuotta, mutta kyseinen liike kun ei ihan tästä läheltä löydy, niin en ole siellä useasti edes päässyt käymään. Mentiin viime viikonloppuna siskon kanssa pyörähtämään kauppakeskus Kaaressa tuhlaamassa molempien lahjakortit ja itse lähdin liikkeestä Regalin kello kourassa. 
  Kyseinen kello on tooodella erilainen kuin mun muut kellot, etenkin ne, joita oon käyttänyt ahkerasti, mutta vaihteluhan virkistää, eikö niin? Valkoinen nahkaranneke, valkoinen kellotaulu ja ruusukultaiset yksityiskohdat kiinnittivät huomioni, ja kaunis, yksinkertainen ulkonäkö (sekä sopiva hinta) saivat ostamaan tämän. Tyytyväisempi en voisi olla, tervetuloa joukkoon ensimmäinen ruusukultainen asuste (means: tuun ostelemaan kevään aikana vähän lisääkin ruusukultaa... :D)
watch details
Onko teillä kokemuksia Regalin kelloista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥