20. maaliskuuta 2016

HOW TO STYLE || BOMBER JACKET

Kevään uusin (ja varmaan jokaisen huulilla ja ostoslistalla oleva) trendi = bombertakki, toiselta nimeltään lentäjäntakki. Täytyy myöntää, että tässä on trendi ihan mun makuun. Mulla on ollut jo pari vuotta musta ja valkoinen bomber, onneksi en koskaan ole myynyt niitä, tässä vaiheessa kaduttaisi. Tällä hetkellä mulla on myös kukallinen bomber ja ostoslistalla olisi khakin vihreä - myös tumman tai laivastonsininen olisi ihana. 
  Mutta mitä sitten pukea bomberin kanssa?
Untitled #323
Bomber käy nyt jopa näihinkin säihin, kun on vielä vähän kylmä, kunhan alle laittaa vähän paksumman neuleen. Musta bomber on mulle vähän kuin nahkatakki - sen kanssa on ihanaa yhdistää jotain hempeää (ja vaaleanpunaista). Vastakohdat kun täydentävät toisiaan, asuun tarvitaan enää musta farkut tai nahkahousut, minimalistiset nilkkurit ja asusteet. Untitled #321
Musta bomber sopii oikeasti kaikkeen - myös sinisten farkkujen ja flanellin yhdistelmään. Tykkään myös sekoittaa eri printtejä, joten raitapaita ja ruudullinen flanelli lantiolla on niiin mua. Tässä asussa bomber ei ole "se juttu", mutta sopii silti asuun ja on rennompi kuin nahkatakki. Taas yksinkertaiset nilkkurit ja asusteet, jottei asu lähde ihan käsistä. 
Untitled #318
Valkoinen t-paita ja siniset farkut. Klassikko yhdistelmä, joka sopii tänä keväänä bomberin parhaaksi kaveriksi. Bomber pääsee enemmän oikeuksiinsa tässä kuin edellisessä asussa, mutta tähän asuun nilkkurit olisivat ehkä olleet liian ryhdikkäät - rento linja jatkuu, kun kengiksi vaihdetaan mustat Timberlandit. 
Untitled #309
Viimeisessä asussa yhdistyy vähän kaikki: siniset farkut, nilkkurit tai rennommat kengät, yksinkertaiset asusteet. High neck -paita on yksi lempparini bomberin kanssa, varsinkin hiusten ollessa korkealla ponnarilla tai kiharalla pipon kanssa. 

Mitäs piditte? Auttoivatko nämä asukriiseihin? Mietin myös valkoisen bomberin yhdistelmiä, mutta tuttu ja turvallinen musta oli tähän nyt varma valinta... :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥