2. tammikuuta 2016

HOW TO STYLE || Parka

Uudesta vuodesta selvitty ja hitaastihan sitä rupeaa tajuta, että nyt elellään 2016 puolella. Nyt on jätetty yks elämäni parhaista vuosista taakse (tekisin varmasti viime vuodesta summary-tyylisen postauksen, mutta koneen kovalevyn rikkouduttua menetin joka ikisen kuvan ja tiedoston vuodesta 2011 aina 2015 marraskuuhun...) ja jännää ajatella, mihin päin nyt ollaan menossa. Uusi vuosi alkoi rakkaiden kavereiden seurassa ja huomenna koittaa ykkösten risteily, joten en voi valittaa - tähän tapaan jos mennään niin tästä vuodesta tulee yhtä huikea kuin edellisestäkin.

Mutta nyt, kun ilma on ruvennut pakastumaan ja luntakin on suunnilleen joka puolella Suomea - etelä-Suomessa naurettavan vähän - niin ajattelin julkaista tän jo aikoja sitten suunnitellun postauksen mitä pukea parka-takin kanssa. Oikeasti sitä voisi luulla helpoksi hommaksi, koska parkan kanssa sopii melkein mikä vain, mutta jopa mun on pakko myöntää sen olevan joskus hieman hankalaa. Tähän postaukseen valitsin vain vihreän parkatakin, mutta kyllä nämä kaikki asut voi toteuttaa minkä tahansa värisen takin kanssa. 
Parka 1
Klassinen valinta: harmaa neulepaita, mustat farkut ja bootsit. Mikään ei ole parempi luottovaatteeksi kuin harmaan sävyinen neule, ohuempi tai paksumpi. Ja omaksi lemppariksi parkan kanssa on muodostunut kultaisen yksityiskohdat, joita tässä kohtaa löytyy kengistä ja kellosta. Jotta asusta tulisi vieläkin yhtenäisempi, parkan parhaaksi kaveriksi valitaan harmaa huivi. 
Parka 2
Toinen, mikä miellyttää omaa silmää ja toista vuotta peräkkäin on konjakinruskean ja khakin yhdistelmä. Unohdetaan nyt vihdoin ne mustat farkut, koska tässä asussa denim on se juttu. Joillekkin tämä tuntuu olevan jo liian värikäs asu, itseasiassa se hipoo jo omaakin ylärajaa, mutta koska nämäkin on neutraaleja "luonnon värejä", ne sopii toisiinsa ihan loistavasti. 
Parka 3
Ja vastapainoksi entistä värittömämpi asu, jossa vihreä parkatakki pääsee entistä enemmän edukseen. Tää asu menisi vielä lumettomilla alueilla, jos nilkkojen jäätyminen ei tunnu missään, mutta kenkien vaihdettua näin voi näyttäytyä missä vain. Perus, musta turtleneck, rennon tyylin kruunaa reppu näyttävillä yksityiskohdilla ja taas se kultainen kello - ei siihen oikeasti muuta tarvita!

Mitä te tykkäätte pitää parkatakin kanssa? 

4 kommenttia :

 1. Anonyymi3/1/16 14:37

  viimesessä blogi viestissä sä sanoit:"Mietin monesti, jos tulisin kännykällä ilmottamaan syystä bloggaamattomuuteen, mutta ensimmäiseksi se olisi ollut yhtä taistelua ja tappelua html-koodien kanssa" niin mietin vain että teitkö sinä tämän nettisivun vai otitko pohjan jostain muualta ja muokkasit sitä?

  VastaaPoista
 2. joo, mulla on bloggerin ihan perus blogipohja, mutta netistä löydettyjen html-koodien avulla oon saanut pienennettyä esim kuvien välissä olevia rakoja sun muuta sellasta. lisäksi postausta tehdessäni muokkaan kuvat oikeaan kokoon html-koodien kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/1/16 14:59

  sehän oli nopeeta

  VastaaPoista
 4. mulla on tapana vastata heti kun kommentin julkaisen - ihan luonnollista :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥