24. marraskuuta 2015

HOW TO STYLE || A LEATHER JACKET

Pienen hiljasuuden jälkeen on aina hyvä palata toivotun postauksen merkeissä. Toivon, että teilläkin on siellä yhtä hyvä tiistai, kun mulla - en ole ihan niin pettynyt itseeni matikankokeen jälkeen, maassa on lunta, tuntuu ihan joululta... Ehkä hyvään oloon vaikuttaa just joulun odotus (kiitos äidin, voisin leipoa jo pipareita ja paketoida lahjoja, jos vaan olisi mahdollisuus) ja etenkin se, että tiedän toisen jakson päättyvän tällä viikolla. 

Multa kuitenkin toivottiin asuvinkki -postausta nahkatakista - yhdestä mun luottovaatekappaleesta. Tottakai mä tästä tekisin postauksen pyydettäessä. Tein nämä kollaasit ennen tätä kylmyyttä ja lunta (ei vaan ole ollut aikaa tulla niitä julkaisemaan), joten siksi asut on vähän leudommille ilmoille, mutta miksei niitä nyt voisi soveltaa talvikäyttöönkin. :)
Untitled #248
Ensimmäinen on älyttömän yksinkertainen (ja tän kanssa käy minkä väriset ja sävyiset nahkatakit vaan), nimittäin kokomusta kokonaisuus. Mustan kanssa ehdoton paras kaveri on hopeat korut! Tän pystyy helposti muokkaamaan kylmille säille paksummalla neuleella, ehkä nilkkapituisilla bootseilla ja isolla huivilla tai pipolla.
Untitled #247
Toinen kokonaisuus on vähän hempeämpi. Tässä näkyy se, että oon tehnyt kollaasit aikoja sitten, haha... Mutta ei anneta sen haittaa, koska tätä pystyy ihan hyvin käyttämään pikkupakkasilla, kun nahkatakin päälle (tai alle) heittää karvaliivin ja kaulaan huivin. Tykkään tosta puuterin vaaleanpunaisesta, mutta mun mielestä se tarvii jotain asennetta - vastakohtien yhdistelyä. Ja mikä tekisikään ohuesta kauluspaidasta ja pikkulaukusta paremman kuin nahkatakki.
Untitled #246
Tää on kyllä siinä mielessä lemppari, koska siinä yhdistyy tän hetkiset lempparivärit, korkeat kaulukset ja korot. Ja vähän omaan makuuni poiketen, harmaa laukku näyttäisi niin upealta. Nahkatakin kanssa mahdollisimman yksinkertaiset vaatteet ovat parhaita. Niin, ja koska nahkatakilla on taipumus tehdä kropasta vähän laatikkomaisen, varsinkin lyhyemmille tyypeille suosittelen korkeavyötäröisiä housuja ja korkoja - jalat näyttää älyttömän pitkiltä, joka luo sellasen tasapainon ylä- ja alakropan välille. 

Mitäs tykkäsitte? Mikä on teidän mielestänne nahkatakin paras kaveri? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥