30. lokakuuta 2015

HOW TO STYLE || Turtleneck shirt

Follow my blog with Bloglovin
Syksyn must have -paita = turtleneck. Ohutta tai paksua, neulosta, pitkää tai lyhyttä, yksväristä tai raidallista. Jos mut laitettaisiin ostamaan jokin vaatekappale, jota pitäisin koko loppuelämäni, valitsisin ehdottomasti turtleneckin. Se sopii oikeasti kaikkeen, rennosta koti-illasta aina hienompiin juhliinkin. 
turtleneck3
Tää ois täydellinen jollekin shoppailupäivälle tai kahvittelulle ja totta puhuen voisin lähteä näin kouluunkin - laukku vaan vaihtuisi. Mulla onkin edellisessä postauksessa nähty raidallinen turtleneck, joka on oikeasti yksi tämän hetken suosikeista. Tässä asussa yhdistyy muuten aika monta kulmakiveäni, nimittäin polvista revityt farkut, kultaiset korut, nahkatakki... Sen takia tää miellytti silmää niin paljon, haha!

Turtleneck 2
Talveksi olisi tosi ihanaa löytää paksu neule korkealla kauluksella, johon vois aina pakkasella käpertyä ja huonona päivänä piiloutua. Syksyisimmän kokonaisuuden saa polvipitusilla saappailla ja kivalla hatulla (pipo olisi ollut enemmän mun juttu, mutta se ei mun mielestä sovellu turtleneckin kanssa...). Ja lisää luottojuttuja: vaaleen denimin farkut.
TURTLENECK
Tästä kokonaisuudesta tuli ehkä vähän liian hienostunut, mutta miksei sitä joskus saisi olla vähän klassisempi ja pukeutua kuin yli kakskymppinen. Niin yksinkertaisia, tän syksyn vaatekappaleita kuten mustat nilkkurit, boyfriend-farkut, harmaa takki ja kylmänsävyinen huulipuna. Harmi, että oon tosi varovainen huulimeikin kanssa, vaikka kouluun tekisikin mieli joskus panostaa vaan, koska tumma huulimeikki sopisi asuun. Mutta mikä olisikaan mustan turtleneckin parhaat kaverit kuin löysemmän mallinen alaosa ja harmaan eri sävyt. 

Mitäs mieltä olette? Käytän Polyvorea nykyään tosi aktiivisesti, kun suunnittelen sen avulla asujani tulevalle päivälle, joten musta tuntuu, että tällaisia kollaaseja innostun julkasemaan enemmänkin... 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥