28. heinäkuuta 2015

MY FAV YOUTUBERS

Youtuben suurkuluttaja täällä hei! En tiedä kuinka moni teistä tietää mun syvästä rakkaudesta youtube-videoita kohtaan, mutta pieni vinkkaus: voisin viettää koko päivän katellen eri vloggaajien videoita. Seuraan varmaan jotain kolmeakymmentä kanavaa ja nyt karsin sieltä kuusi ihan ehdotonta lempparia. Kuvia klikkaamalla pääset kanaviin.
laur
Laurdiy eli Lauren Riihimaki on ollut mun yksi suosikki jo aikojen alusta, siis siitä asti, kun rupesin beauty- ja diy-videoita katsomaan. Rakastan hänen diy-projektejaan (joita kanavalta löytyy paaaljon!) sekä asuideoita, mutta Laurenilta löytyy myös videoita fitnekseen, sisustamiseen, sekä muutama, joissa esiintyy tytön poikaystävä.
eva
MyLifeAsEva a.k.a Eva Gutowski on kärjessä mun lemppareiden listalla. Eva on sen verran uusi tuttu, että hänen kanavansa taisin löytää tänä keväänä (silti oon kolunut melkein jokaisen hänen videonsa läpi, haha). Evalla on ihan huippu huumorintaju, rakastan kuinka hän osaa heittäytyä videoillaan 10-vuotiaaksi eikä välitä muiden mielipiteistä. Jokaisesta hänen videostaan tulee aina niin hyvälle tuulelle ja tälläkin hetkellä odottelen innolla seuraavaa.
cassey
Blogilates eli Cassey Ho on niitä harvoja ja valittuja fitness-/healthy living -kanavia, joita seuraan ja ehdoton lemppari. Cassey on ihanan aito ja eläväinen videoillaan, joka omalla olemuksellaankin kannustaa jaksamaan treenivideoillaan. Tosi useasti on tullut vastaan kanavia, joissa ohjaajat keskittyvät kokoajan tiettyyn liikkeeseen ja heidän kannustamisensa jää siihen "keep going!". Cassey taas höpöttelee omiaan kesken sisäreisitreenin, josta itse ainakin pidän. Myös naisen reseptit ja ruokapainotteiset videot ovat ihania (ja hyviä, suosittelen testaamaan!).
kianjc
Jaa-a, mistä sitä alottaisikaan. Kian Lawley ja Jc Caylen (KianAndJc) on kyllä sellanen kaksikko, ettei mitään rajaa! Jos oot jotain hullua joskus harkinnut tekeväsi, niin nää jätkät on sen jo tehnyt. Löysin pojat vielä, kun O2L oli koossa, mutta ryhmän hajottua Kian ja Jc siirtyivät tekemään omaa kanavaa. Näiden parissa viihtyy rehellisesti tuntitolkulla (voin myöntää, että poikien ulkonäöllä on tekemistä tän asian kanssa...). Heillä on myös omat kanavansa superkian13 ja Jc Caylen.
Carli Bybel: yksi kaunneimmista naisista, joita tiiän ja paras beauty-kanava ikinä! Kun katson Carlin meikkitutoriaaleja, tulee sellanen "goals!!!" - mä en vaan kestä sitä kuinka upea toi nainen on. Meikkitutoriaalien lisäksi kanavalta löytyy arvosteluja, ostoksia, asuja ja videoita Carlin poikaystävän, Brettin kanssa, jonka oman (fitness)kanavan voit tsekata *tästä*.
rachh
Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä Rachhloves. Rachel on aika uusi tuttavuus, jonka löysin Youtuben suositusten kautta - onneksi löytyikin! Rakastan Rachelin tyttömäistä ja lapsimaista olemusta ja naisen energia ulottuu kyllä ruudunkin läpi. Ihania meikkitutoriaaleja, arvosteluja, ostoksia ja omia ehdottomia lemppareita eli hackseja ja niiden toimivuuden kokeiluja -

Löytyikö jotain uusia kanavia vai oliko tässä jotain teidänkin suosikkeja? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥