18. heinäkuuta 2015

DIY KOHOKUVIOITU VAASI

Yöpostailua varmaan ensimmäistä kertaa ikinä! Halusin saada tän postauksen vielä tänään ulos (kymmenen minuuttia aikaa kirjoittaa teksti.... taitaa mennä lauantain puolelle haha!), joten mennään suoraan asiaan. 
 Siitä on jo aikaa reilusti kolme vuotta, kun sain äitiltä ton Jean Paul Gaultterin suunnitteleman Coca Cola pullon ja se pysyikin esillä mun sekavassa huoneessa, kunnes tyyli muuttui ja se joutui piiloon laatikoihin. Enhän mä tota poiskaan raaskinut vieläkään heittää, mutta onneks tumblr pelasti ja keksin kivan pikku diy-projektin.
collage1
Tässä siis lähtötilanne - korkki poistettu ja limut kaadettu viemäristä alas. 
tggtg ll
Koko projektiin tarvitaan:
• pullo/vaasi
• maalia (suosittelen spray-maalia!! helpompaa kuin pensselillä maalaaminen) 
• tussin
• kuumaliimaa
collage2
1. Maalasin aluksi ohuen pohjakerroksen, jonka annoin kuivua noin tunnin. 2. Piirsin mustalla tussilla ääriviivat, koska en vapaalla kädellä uskaltanut lähteä taiteilemaan mieleistäni kuviota. Ei hätää, tussi jää loppujen lopuksi piiloon! 3. Kuumaliiman ollessa käyttövalmiina, aloitin tekemään kohokuviota ääriviivoja seuraten. Luulin tätä vaihetta helpoksi, mutta loppujen lopuksi se olikin yllättävän vaikeaa - kärsivällisyyttä! 4. Liiman ollessa jäähtynyt maalasin pullon vielä pariin kertaan, jotta kaikki olisi peitossa ja lopputulos miellyttäisi silmää. 
yhrb fg
Ja tässä lopputulos! Oon itse tosi tyytyväinen, vaikka se voisi olla siistimpikin, mutta itsetekemisen jäljet on varmaan kuitenkin parasta tossa pullossa. Hirveä hinku tehdä noita lisää, mutta ei mulla olisi mitään käyttötarkotusta, mutta ehkä sitten joskus, haha!

Mitäs pidätte?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥