1. helmikuuta 2015

FEBRUARY 1ST

Sunnuntai taitaa olla mun kuppi teetä bloggailun suhteen - mä lupaan kyllä yrittää postailla pitkin viikkoakin! Mutta hei, se ois helmikuun ensimmäinen Innolla odotan tätä kuukautta, vähän jännittyneinkin fiiliksin; luvassa olisi reissailua (vink vink seuraava postaus!!), yhteishakua, tet-juttuja ja sun muuta. Toivotaan myös, että kevät alkaisi kurkkimaan jo nurkan takaa - tällä hetkellä se kyllä näyttää aika epätodennäköiseltä, tota lunta on satanut jo koko päivän eikä loppua näy... Mutta nyt ei kerkee sen enempää höpistä, mukavaa alkavaa viikkoa
ddd bbbbb fff aaa
Pari kuukautta sitten löysin ohjeen, kuinka tuunata neulepaita neuletakiksi - ja nyt innostuin ihan kaksinkerroin ja vanhat neuleet pääsee taas käyttöön. Näistä voisin ottaa myöhemmin ihan kunnon kuvia...
cccccc ssssd
Vaaleanpunainen sai väistyä ja valkoinen tuli tilalle - huone näyttää heti 50 kertaa raikkaammalta. Nyt ainoat pinkit asiat löytyy Tangle Teezeristä ja läppärin taustakuvasta!
eeeee
Järjestin rekinkin uuteen uskoon - vähän raskaimpia neuleita piiloon ja värijärjestykseen vaaleet-harmaat-siniset-mustat! 
hjhjh
Sain tän rannekorun mummilta ja ukilta muutama viikko sitten. Toi on oikeasti älyttömän nätti, muttei oo edelleenkään päässyt ranteeseen - oon enemmän pelkkiä kelloihmisiä kuin rannekorujen käyttäjä.

2 kommenttia :

  1. Anonyymi1/2/15 17:30

    Tiiätkö jo mihin meet tettiin? Ei oo toki pakko kertoa josset halua :-)

    Ja haluutko kertoa missä oot aikaisempina vuosina ollu tetissä?

    VastaaPoista
  2. Mulla on vaihtoehtoja, mutten oo vielä päättänyt... :-D ja aikasempina vuosina meillä on ollut vaan taksvärkki, jolloin oon ollu iskällä töissä :-)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥