23. huhtikuuta 2014

SISUSTUSKUTSUT KOTONA

Eilen oli taas älyttömän kiireinen päivä, sillä äiti piti illalla pienet sisustuskutsut, jonne kutsui läheisimpiä kavereitaan ja tuttuja. Itse en oo koskaan ollut tollasilla kutsuilla ja olinkin aika innoissani, mitä sellaset piti sisällään, vaikka aluksi ajattelinkin vain seistä seinäruusuna jossain nurkassa, etten häiritsisi, haha!
yjyuktrf
Äiti osti pari pakettia macaronseja ja mua ainakin houkutti koko alkuillan aikana napata yksi. Pakko kyllä myöntää, ettei noiden maku oo niin hermoja hemmotteleva, mutta mun mielestä noi on niin ihania jälkiruokia - helppoja, eikä ollenkaan liian makeita. Oisitte nähnyt mut, kun illan päätteeksi huomasin, että ei noita ollut oikein kenenkään suihin karannut (paitsi mun...)
hdfdh
Kutsujen ideahan on, että esittelijä tulee kertomaan sisustustavaroista, joita pystyy tilaamaan ainoastaan hänen kauttaan. Kutsut pidetään "emännän" kotona ja tää esittelijä tuo kasan myytäviä esineitä katselua varten. Kutsujen aikana sitten selaillaan kuvastoa, josta voi valita haluamansa ja tilata ne. Mä ihastuin noihin lasisiin kynttilätuikkuihin, jotka on tossa oikeanpuoleisessa kuvassa!
dhdhd
Pääsin koulusta kotiin vasta neljältä ja esittelijän oli tarkoitus tulla kuulemma jo viiden aikaa meille järjestelmässä tavaroita. No äkkiä kotiin ja paikat valmiiksi. Eihän siinä välissä kerennyt syömään ja näitä suolasia pikkupaloja vedinkin laittoman paljon illan aikana, haha.
fgdfs jytr regg reger hmjgh
Näitä kirjoja kerettiin äidin kanssa himoitsemaan sen verran, että lopulta päätettiin tilata tämmönen setti meille. Tohon siis kuuluu toi pienempi ja isompi ja näitä on olemassa vaaleampi versio, jossa on mun käsittääkseni kukkia ja sitten niissä lukee Love siellä sun täällä. :-D Näiden juju piilee siinä, että nää ei oo vaan koristeita, vaan rasioita, joissa voi säilyttää kaikenlaista!
fgd
Ootteko te koskaan ollut tällaisilla kutsuilla? :-)

2 kommenttia :

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥