19. maaliskuuta 2014

19TH MARCH

flowers
Meillä ei oo koskaan nähty näin värikkäitä kukkia yhtäaikaa. Ihana piristys
details
Ehdottomasti lempparikohta huoneessani! Mä muuten vaihdan huonetta parin viikon sisällä (pääsen vihdoin alakertaan ja tällä kertaa ihan ovelliseen ja tolpattomaan huoneeseen, jes!). Kiinnostaisiko huonepostaus, kun ollaan saatu se valmiiksi? :-)
details sweater
Mulla on monta DIY-projektia valmiina ja täytyy näyttää ne teille joku päivä! Tässä varmaan onnistunein (samalla hankalin) projekti, jonka viimeistelin viime viikonloppuna.
hair
Pitkästä aikaa pidän no-heat-viikkoa, enkä siis käytä suoristusrautaa tai kiharrinta ollenkaan. Tää "surffipehko" on niin helppo tehdä ja onnistuu varmasti kömpelömmältäkin - yöksi hiukset vain kahdelle kalanruotoletille ja aamulla kun ne avaa ja vähän pörröttää niin ah Kuvissa ne on jo vähän latistuneet koulupäivän jälkeen...
pll
Viimeinen jakso Pretty Little Liarsin neljännestä tuottarista tuli tänään. En malta odottaa vitoskautta! Ehdottakaapa jotain hyviä sarjoja, joita voisi katsoa Netflixistä!? :-)
details hoodie
...Ja lisää DIY-projekteja. Ja näitä on vielä tuplasti lisääkin, että kunhan kaikkien jälkeen-kuvat on saatu kuvattua, niin postausta tulossa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥