14. helmikuuta 2014

MY FAVORITE SALAD

Hyvää viikonloppua & ihanaa ystävänpäivää! Muistatte varmaan tammikuun suosikit -postauksen, jossa hehkutin maailman parasta mysliä. Noh, turkkilainen jugurtti&mysli-combo on nyt poissa (vaikka hyvää se on vieläkin), sillä sen tilalle on noussut aivan toinen ruoka. Oon tällä hetkellä ihan hurahtanut salaatteihin (kröhöm salaattiin...) ja niitä on tullutkin syötyä lounaaksi/välipalaksi/päivälliseksi laittoman monta kertaa. Myös paprika on pitkästä aikaa hyvää herkkua ja sitä tuleekin ahdettua aina silloin tällöin lautaselle.
salad3
Mun suosikki salaatti on ehdottomasti kreikkalainen salaatti, sillä rakastan fetaa. Meidän parin viimesten vuosien kesinä sitä onkin tullut syötyä melkein kyllästymiseen asti Kreikan matkoilla ja tätä suomalaisten fetasalaatti on kyllä aivan toista maata kuin Kreikassa väsätyt annokset - hyviä kuitenkin molemmat. Mulla on aina salaatista pakko löytyä tomaattia, paprikaa ja tottakai lehtisalaattia. Lisukkeiksi laitan yleensä ananasta, fetaa, krutonkeja ja kurkkua. Ah, täydellinen annos! :-D
salad2 salad
Nyt mä innoissani otan vastaan teidän lempparisalaatteja, pakko päästä kokeilemaan jotain erilaista. Mitä te yleensä laitatte salaatteihinne? :-)

2 kommenttia :

 1. Seems delicious!

  The Cutielicious
  http://www.thecutielicious.com
  Federica

  VastaaPoista
 2. Federica Di Nardo: well, it is :-D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥