6. toukokuuta 2013

weekend 3.5-5.5 part 2 ♥

Taas jatkuu viikonloppupostausta. Päivästä on hieman enemmän kuvia ja ehkä hieman monipuolisempia, joten postaus ei ole ihan niin tylsä, kuin eilinen.

Aamulla siis herättiin ja syötiin ja aika nopeesti siitä sitten Toni lähti kotiin. Kävin suihkussa ja, kun kuivattelin hiuksia, Julia päätti mennä omegleen. Oltiin viikonloppuna siihen ihan koukussa ja vaikka vastaan tuli rumia ja ällöttäviä karvaisia miehiä, niin bongattiin pari supersöpöä ja mukavaa ihmistä. Ah, se yks jopa vei mun sydämen... ♥ Haha, oikeesti, ei kukaan niin mukava ja ihana ihminen voi tulla vastaan omeglessa?! Tossa yksi esimerkki yhdestä australialaisesta jätkästä! (:
Kun vihdoin jätettiin omegle rauhaan, tehtiin vähän ruokaa, ennen kuin lähdettäisiin ulos. Vaikka riisit oli jäänyt pikkuisen raaoiksi, niin saatiin vatsat täyteen ja siitä oli hyvä suunnata kohti Helsinkiä. Tarkoituksena oli käydä Kippo Frozen Yogurt -kahvilassa, mutta, kun sinne päästiin, oli se jo suljettu. Kierreltiin hetken ja otettiin kuvia, kunnes bongattiin Ben&Jerry's. Ah, se oli niin söpö, pakko mennä kesällä uudestaan! Hetken mietittiin tilattaisko mitään, mutta päätettiin sitten marssia kassalle ja otettiin Peanut Butter Cup- ja Chunky Monkey -nimiset jäätelöt. Ei meinattu osata päättää, minkä maun valitsisimme, haha!
Illalla sitten päätettiin syödä ne meijän ostamat hedelmät loppuun ja aloin sitten työstämään meille molemmille tollasia ihania hedelmälautasia. Oli kiva yllättää Julia, joka ei siis tiennyt tästä aikaisemmin mitään ja sen yllättynyt ilme oli kyllä kiva palkkio, haha! Noi oli kyllä kunnon vitamiinipommeja ja herkullisia ja tosi täyttäviä. Myöhemmin sitten käytiin saunomassa ja laitettiin hennesin kasvonaamiot naamalle - ja tietty oli pakko ne naamassa käydä omeglessa.. :D Mutta ei ollut mikään huono juttu, meit kehuttiin kauniiks! Eli ne, jotka sanoo, ettei omeglessa ole kuin kiimasia miehiä, on täääyyysin väärässä!
Sunnuntaista mulla ei olekkaan sitten kuvia, mutta se meni siinä koneella ollessa ja siivotessa. Kun Julian porukat neljän aikaa tuli, niin oli mun aika lähtee! Haluaisin, että tälläsiä viikonloppuja olisi enemmänkin ♥ Kiitos Julia ihanasta viikonlopusta! <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥