5. toukokuuta 2013

weekend 3.5-5.5 part 1 ♥

Noniin, nyt tulee kahdessa osassa postauksia viikonlopusta, josta kerroinkin edellisessä postauksessa. Olin siis koko viikonlopun pe-su Julialla, kun näillä ei ollut vanhemmat kotona. Oli kyllä niin ihana viikonloppu, hauska ja erilainen, sekä rentouttava. Itse ainakin unohdin kaikki stressit, jotka palasivat näin kotiintulon myötä, tiistaina on nimittäin äidinkielenkoe...

Alotetaan perjantaista. Päästiin koulusta vasta 15:40 - tai me päästiin 20 min. aikasemmin (?). Tulin kotiin nopeasti pakkaamaan ja kuuden jälkeen lähdin Julialle päin. Heitettiin mun kamat sisälle ja alettiin kirjottamaan kauppalistaan, seuraavaksi oli nimittäin suuntana S-market.
Tämmösiä herkkuja sitten ostettiin ja tulihan melkein kaikki syötyäkin. Nyt on kyllä sen verran läskeilty, että pakko pitää jonkinlaista lakkoa ensi viikosta lähtien, huhhuh...
Aika nopeasti, kun oltiin tultu kotiin, saatiin vieraita, nimittäin Verkku ja Toni tunki sisää. Saatii kuunnella siitä, kuinka naiset kuuluu keittiöön, kun noita tavaroita kaappeihin laitettiin, haha! Oltiin ennen poikien tuloa tilattu kebabit iltapalaksi ja ne tulikin ihmeellisen nopeasti. Oltiin nettitilaukseen kirjoitettu, jos kebabmiehet olisivat niin ystävällisiä ja piirtäisivät kebablaatikoiden kanteen auringon, jolla olisi aurinkolasit, muttei ne sellasia ollut tehnyt. Toni onneksi sitten loppujen lopuksi piirsi meille auringot, jottei niitä vaille jääty.
Jossain vaiheessa Toni sitten jäi yöksi, kun Verkku lähti. Katottiin lätkän MM-kisoja ja me Julian kanssa syötiin ne kebabit. Jossain vaiheessa (kello yks yöllä) lähdettiin ulos pyörillä ja hilluttiin sellanen muutama tunti  ulkona. Oli kyllä sormet niin jäässä, että, kun sisälle päästiin niin lökärit ja huppari päälle, jotta tulisi edes jotenkin lämmin. Oltiin varmaan yliväsyneitä, mutta keksittiin laittaa Subchattiin pientä viestiä - okei, kolme pientä viestiä, haha!
Mentiin sitten viiden jälkeen nukkumaan ja kahdentoista aikaan herättiin uuteen päivään, haha! ♥ Seuraavaa postausta yritän kehitellä huomenna tai viimeistään ylihuomenna, jos huominen menee kokonaan kokeisiin lukiessa. Mutta nyt lähden sinne äikänkirjan ääreen, tsau!

Ps. Vastatkaa sivussa olevaan kyselyyn! (:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥