18. helmikuuta 2013

SUPERIA HIIHTOLOMAA

Takki - Seppälä
Housut - Gina Tricot
Villapaita - Bikbok
Kengät - Kookenkä
Laukku - Stockmann
Kaulakoru - Glitter
Hups, pikkasen venähti tää postaaminen, kun piti tulla jo lauantaina kirjottelemaan - tai no ajattelin tehdä videon, mutta ei mulla sitten kameraa ollutkaan.

Tosiaan, perjantaina oli siskon wanhat. En malta oottaa, että pääsen itekkin tanssimaan! Kaikki oli niin kauniina ja komeina, aah. Sali oli täynnä niin ihanan värisiä mekkoja ja kampauksia ja kaikki tanssi todella ihanasti! Meen iha sanattomaks, kun mietin sitä. Ei sitä osaa kuvailla, mutta mulla ei oo näyttää kuviakaan, kun sisko ei anna niitä julkaista... höh.

Yllä olevissa kuvissa näkyy mun lauantain asua, kun kävin Julian kanssa leffassa ja syömässä (älkää välittäkö laadusta, en itsekkään tiedä mikä siihen tuli??). Käytiin kattomassa Piin elämä - sekin vetää ihan sanattomaksi, oli kyllä sen verran hyvä! Vaikkakin siinä oli surullisiakin kohtia.. :( Kannatti kyllä 15e maksaa siitä 3D lipusta, huhhuh. Käytiin sitten syömässä focacit ja patongit Picnikissä, namnam! Lopuksi vielä kierreltiin ja Bikbokista tarttui mukaan nuden värinen kynsilakka (suosittelen!!) ja kaksi pakettia kultaisia pinnejä, kun kaks yhen hinnalla sai!

Haha, tuli taas vähän tekstiä... Mutta miten teijän viikonloppu? Ja hyvää hiihtolomaa kaikille, joilla se nyt sitten on! (ihanaa muuten herätä omaa tahtia maanantaiaamuna!)

2 kommenttia :

  1. Voi mikä asu! Aivan ihanan väriset nuo vaaleanpunaiset pöksyt! :)♥

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita - ja vastaan jokaiseen niin pian kuin pystyn. ♥